Home


WE ZIJN WEER GEWOON OPEN, IEDEREEN IS VAN HARTE WELKOM. 
Mochten er toch nog wijzigingen zijn dan kunt u dat hier lezen. 


Openingstijden start seizoen (vanaf zaterdag 22 april 2023):
- alle middagen zijn wij open van 13:00 uur tot 17:00 uur,
ook zaterdagmiddag en zondagmiddag;
- op dinsdag- en vrijdagavond zijn we ook open van 18:30 uur tot 20:30 uur.
Openingstijden hoogseizoen (vanaf maandag 24 juli tot en met vrijdag 1 september):
- wij zijn ook elke avond open van 18:30 uur tot 20:30 uur,
behalve zaterdagavond en zondagavond.
Einde seizoen: zondag 10 september 2023.

U bent van harte welkom.

NB:
Als u € 0,20 in de douche automaat werpt, kunt u met warm water douchen bij het zwembad.
--------------------------------------------------------------------------

Zaterdag 22 april 13:00 & dinsdag 25 april 16:00 inloop opgave voor de zwemles
De inschrijving voor het zwemmen kan online maar op bovenstaande data kunt u ook langskomen om uw kind op te geven voor zwemles. Betalen is dan ook gelijk mogelijk! 

Kom naar onze voorlichtingsavond op 12 april om 19.30 uur!

Zwembad Haulewelle is op zoek naar jou!

Houd je ervan om bij mooi weer buiten te zijn en om in een leuk en kleinschalig team te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Zwembad Haulewelle is namelijk op zoek naar nieuwe vrijwilligers die ons team in de zomer kan versterken. Zonder de vrijwilligers kunnen wij als zwembad niet bestaan en moeten wij de deuren sluiten.

Hoe ziet je dag eruit

Wij zoeken mensen die ons kleine, leuke team af en toe kan komen versterken op de zaterdag en zondag. De dag van een vrijwilliger bij de Haulewelle begint met het openen van het zwembad. Dit houdt in dat het dekzeil van het zwembad af moet en dat de poort geopend wordt zodat het zwembad toegankelijk is voor de gasten die langs willen komen. Eén van de belangrijkste taken van een vrijwilliger is het toezicht houden bij het zwembad. Als vrijwilliger ben je met zowel gezelligheid als werkzaamheden bezig. Eventuele diploma’s zoals een BHV-cursus, worden door ons gefaciliteerd.

Voordelen

Naast het toezicht houden brengt het vrijwilligerswerk ook veel voordelen met zich mee. Denk hierbij aan sociaal contact, altijd in buitenlucht werken, samenwerken en gezelligheid. Alleen met voldoende vrijwilligers blijft het zwembad open voor iedereen. De enige vereiste als vrijwilliger is dat je ouder bent dan 18 jaar en in bezit bent van een zwemdiploma. Daarnaast moet er één vrijwilliger aan het bad aanwezig zijn met bepaalde certificaten. Daarover vertellen we jou graag meer op de voorlichtingsavond op 12 april.

 

• Verwarmd • Kleuterbad • Invalidenlift •  Wifi • Zonneweide • Speeltoestellen • Horecavoorziening • Fietsoplaadpunt • Rookvrij 

Zwembad Haulewelle is het duurzaamste zwembad van de regio en verwarmt het water zonder gebruik van gas tot een comfortabele 24 graden. thermometer altijd 24 graden  Streven naar zwemwater van 24 graden
   Rolstoeltoegankelijk
   RookvrijZwemclub de Wellerobben

 

Powered by webXpress