Home

Vannavond, 12 juli is de laatste avond van de Zwem4daagse. Vanaf 18:30 gaat het weer los.  Het zwembad is verdeelt in banen en onder de duikplank kan er recreatief banen worden gezwommen. Voor de jeugd is er even beperkte ruimte beschikbaar, ( in het ondiepe ) maar zodra alle banen weer leeg zijn kunnen zij weer van de duikplanken springen.

Slecht weer protocol voor openluchtzwembad Haulewelle.

Bij temperaturen onder de 16 graden en met een straffe wind en/of veel regen en geen zicht op opklaringen binnen korte tijd, heeft het zwembad de afweging gemaakt om te sluiten na 15:30 uur, tenzij er nog gasten zwemmen natuurlijk. De uitzondering hierop is onweer. ( hou de buienradar en de weerberichten in de gaten, want het is mogelijk dat het onweer van zeer korte duur is.) We geven gasten met de beschreven weersomstandigheden de gelegenheid tot 15:30 te kunnen zwemmen. Indien u twijfelt kunt u altijd het zwembad bellen op nummer 0516-421730. Wij gaan dit ook bekendmaken via Facebook, en de facebookpagina  van Haulerwijk ( die met de banaan ) , ook maken we bekend op deze website van sluiting door extreme weersomstandigheden met de desbetreffende dag en datum vermelding. Voor info over de diverse duikcursussen kunt u ook even onder het kopje zwemles/cursus op de website kijken. En met een mailtje naar receptie@haulewelle.nl proberen we u van allerlei informatie toe te spelen. op onze facebookpagina openluchtzwembad haulewelle vind u in de berichten ook diverse informatie over de duikcursussen en de kosten die hieraan verbonden zijn.
      
een kleine foto impressie van de instructie duikcursus welke werd gehouden op 16 Mei en waar Divecenter New Atlantis  uit Sappemeer een behoorlijk aantal deelnemers mocht verwelkomen. 
     
Mocht u nog informatie nodig hebben welke niet in 1 van de bovenstaande menu's uitgelegd word dan kunt u mailen naar het bestuur van het zwembad via info@haulewelle.nl

-------------------------------------------------------------------------------------------


Zwembad Haulewelle is op zoek naar jou!

Hou je ervan om bij mooi weer buiten te zijn en om in een leuk en kleinschalig team te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Zwembad Haulewelle is namelijk op zoek naar nieuwe vrijwilligers die ons team in de zomer kan versterken. Zonder de vrijwilligers kunnen wij als zwembad niet bestaan en moeten wij de deuren sluiten.

Hoe ziet je dag eruit

Wij zoeken mensen die ons kleine, leuke team af en toe kan komen versterken op de zaterdagmiddag en zondagmiddag. De dag van een vrijwilliger bij de Haulewelle begint met het openen van het zwembad. Dit houdt in dat het dekzeil van het zwembad af moet en het zwembad toegankelijk is voor de gasten die langs willen komen. Eén van de belangrijkste taken van een vrijwilliger is het toezicht houden bij het zwembad. Als vrijwilliger ben je met zowel gezelligheid als werkzaamheden bezig. Eventuele diploma’s zoals een BHV-cursus, worden door ons gefaciliteerd.

Voordelen

Naast het toezicht houden brengt het vrijwilligerswerk ook veel voordelen met zich mee. Denk hierbij aan sociaal contact, altijd in buitenlucht werken, samenwerken en gezelligheid. Alleen met voldoende vrijwilligers blijft het zwembad open voor iedereen. De enige vereiste als vrijwilliger is dat je ouder bent dan 18 jaar en in bezit bent van een zwemdiploma. Daarnaast moet er één vrijwilliger aan het bad aanwezig zijn met bepaalde certificaten. 

 

• Verwarmd • Kleuterbad • Invalidenlift •  Wifi • Zonneweide • Speeltoestellen • Horecavoorziening • Fietsoplaadpunt • Rookvrij 

Zwembad Haulewelle is het duurzaamste zwembad van de regio en verwarmt het water zonder gebruik van gas tot een comfortabele 24 graden. thermometer altijd 24 graden  Streven naar zwemwater van 24 graden
   Rolstoeltoegankelijk
   RookvrijZwemclub de Wellerobben

 

Powered by webXpress