Home

 AANMELDFORMULIER VOOR DE DIVERSE DUIKCURSUSSEN IS BESCHIKBAAR AAN DE BALIE VAN HET ZWEMBAD EN OP AANVRAAG VIA RECEPTIE@HAULEWELLE.NL MET ALLE INFORMATIE.  BIJ VOLDOENDE AANMELDINGEN START DEZE CURSUS OP 20 JUNI DUS GRAAG VÓÓR ZATERDAG 15 JUNI AANMELDEN. 
      
een kleine foto impressie van de instructie duikcursus welke werd gehouden op 16 Mei en waar Divecenter New Atlantis  uit Sappemeer een behoorlijk aantal deelnemers mocht verwelkomen. 
     
Mocht u nog informatie nodig hebben welke niet in 1 van de bovenstaande menu's uitgelegd word dan kunt u mailen naar het bestuur van het zwembad via info@haulewelle.nl

-------------------------------------------------------------------------------------------


Zwembad Haulewelle is op zoek naar jou!

Hou je ervan om bij mooi weer buiten te zijn en om in een leuk en kleinschalig team te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Zwembad Haulewelle is namelijk op zoek naar nieuwe vrijwilligers die ons team in de zomer kan versterken. Zonder de vrijwilligers kunnen wij als zwembad niet bestaan en moeten wij de deuren sluiten.

Hoe ziet je dag eruit

Wij zoeken mensen die ons kleine, leuke team af en toe kan komen versterken op de zaterdagmiddag en zondagmiddag. De dag van een vrijwilliger bij de Haulewelle begint met het openen van het zwembad. Dit houdt in dat het dekzeil van het zwembad af moet en het zwembad toegankelijk is voor de gasten die langs willen komen. Eén van de belangrijkste taken van een vrijwilliger is het toezicht houden bij het zwembad. Als vrijwilliger ben je met zowel gezelligheid als werkzaamheden bezig. Eventuele diploma’s zoals een BHV-cursus, worden door ons gefaciliteerd.

Voordelen

Naast het toezicht houden brengt het vrijwilligerswerk ook veel voordelen met zich mee. Denk hierbij aan sociaal contact, altijd in buitenlucht werken, samenwerken en gezelligheid. Alleen met voldoende vrijwilligers blijft het zwembad open voor iedereen. De enige vereiste als vrijwilliger is dat je ouder bent dan 18 jaar en in bezit bent van een zwemdiploma. Daarnaast moet er één vrijwilliger aan het bad aanwezig zijn met bepaalde certificaten. 

 

• Verwarmd • Kleuterbad • Invalidenlift •  Wifi • Zonneweide • Speeltoestellen • Horecavoorziening • Fietsoplaadpunt • Rookvrij 

Zwembad Haulewelle is het duurzaamste zwembad van de regio en verwarmt het water zonder gebruik van gas tot een comfortabele 24 graden. thermometer altijd 24 graden  Streven naar zwemwater van 24 graden
   Rolstoeltoegankelijk
   RookvrijZwemclub de Wellerobben

 

Powered by webXpress