Zwemles/cursus

Zwemlessen Haulewelle 2021

 

Ook dit seizoen bied zwembad Haulewelle weer zwemlessen aan voor diploma’s A,B,C

Naast de basis diploma’s bestaan er natuurlijk ook nog vele vervolg cursussen waarbij kinderen naast het beleven van veel plezier, ook nog eens hun vaardigheden in het water verder kunnen verbeteren. Hierbij valt te denken aan; survival zwemmen, zwemvaardigheid, snorkelen en nog veel meer opties.

Ook voor de volwassen bestaan er verschillende mogelijkheden om, naast recreatief zwemmen of baantjes trekken , nog cursussen of technieklessen te volgen.

 

Verder zal er dit jaar gestart worden met Aquasport. Dit is een prettige manier om eens lekker aan je conditie te werken waarbij plezier natuurlijk voorop staat. Bij Aquasport wordt onder muzikale begeleiding, op verschillende manieren bewogen in het water. Door te sporten in het water wordt op een verantwoorde manier gebruik gemaakt van de opwaartse stuwing en de weerstand van het water om tot een heerlijke work-out te komen.

 

Verder krijgt de samenwerking met zwembad " de Hullen " in Roden een steeds mooiere concretere vorm. Afgelopen jaar zijn we voor het eerst gaan samenwerken waardoor een aantal kinderen ook na het openingsseizoen de gelegenheid heeft gekregen om door te zwemmen voor het zwemdiploma.

Dit jaar hopen we die samenwerking nog meer vorm te geven waarbij ouders vooraf de mogelijkheid krijgen om een compleet pakket af te nemen waarbij het ABC zwemmen het gehele jaar doorgang kan krijgen. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden om het winterseizoen in Roden te zwemmen en de periode dat Haulewelle open is, weer gezellig in Haulerwijk.

Daarnaast zullen we ook kinderen die normaliter in Roden zwemmen dit seizoen de gelegenheid geven om bij Haulewelle te komen zwemmen.

 

De zwemlessen voor A,B,C zullen op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag geboden worden waarbij ons advies is om de kinderen in ieder geval 3 van de 4 momenten te laten zwemmen. De lessen duren 30 minuten

Voor het B en C Diploma kan desgewenst iets afgeweken worden van deze frequentie.

 

De vervolgcursussen, technieklessen en andere wensen, zullen we starten op het moment dat er voldoende aanmeldingen zijn.

 

Cursus

Dag(en)

Tijdstip

Kosten

A,B,C diploma

Ma,Wo,Vr,Za

17:00 - 18:30 (za 10:00-12:00)

€ 85 icm een abonnement

€ 110 zonder Abonnement

Techniekcursus (10 lessen van 30 min)

In overleg

In overleg

€ 30

Snorkelen

In overleg

In overleg

€ 80 (dit is incl Snorkelset)

Overige Cursussen

In overleg

In overleg

€ 45

Aquasport (10 lessen)

Vr

10:30-11:15

€ 30

De zwemlessen zullen vanaf Mei gaan starten en gaan het hele seizoen door.

Het aanmelden en voor meer informatie omtrent de zwemlessen kunt u langs komen bij het zwembad op een van de volgende momenten:

 

26 April 18:00-19:00

27 April 17:00-19:00

28 April 14:00-16:00

 

Voor eventuele overige vragen kunt u mailen naar:

zwemschoolhaulewelle@gmail.com

 

 

Powered by webXpress