Voorlichtingsavond 12 april

Kom naar onze voorlichtingsavond op 12 april om 19.30 uur!

Bestuur, 22 mrt 2023

Zwembad Haulewelle is op zoek naar jou!

Houd je ervan om bij mooi weer buiten te zijn en om in een leuk en kleinschalig team te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Zwembad Haulewelle is namelijk op zoek naar nieuwe vrijwilligers die ons team in de zomer kan versterken. Zonder de vrijwilligers kunnen wij als zwembad niet bestaan en moeten wij de deuren sluiten.

Hoe ziet je dag eruit

Wij zoeken mensen die ons kleine, leuke team af en toe kan komen versterken op de zaterdag en zondag. De dag van een vrijwilliger bij de Haulewelle begint met het openen van het zwembad. Dit houdt in dat het dekzeil van het zwembad af moet en dat de poort geopend wordt zodat het zwembad toegankelijk is voor de gasten die langs willen komen. Eén van de belangrijkste taken van een vrijwilliger is het toezicht houden bij het zwembad. Als vrijwilliger ben je met zowel gezelligheid als werkzaamheden bezig. Eventuele diploma’s zoals een BHV-cursus, worden door ons gefaciliteerd.

Voordelen

Naast het toezicht houden brengt het vrijwilligerswerk ook veel voordelen met zich mee. Denk hierbij aan sociaal contact, altijd in buitenlucht werken, samenwerken en gezelligheid. Alleen met voldoende vrijwilligers blijft het zwembad open voor iedereen. De enige vereiste als vrijwilliger is dat je ouder bent dan 18 jaar en in bezit bent van een zwemdiploma. Daarnaast moet er één vrijwilliger aan het bad aanwezig zijn met bepaalde certificaten. Daarover vertellen we jou graag meer op de voorlichtingsavond op 12 april.


Archief

Powered by webXpress